Tarihçemiz

-ANA SAYFA- > -KURUMSAL- > Tarihçemiz

Temelleri 2012 yılına dayanan LAYCOM HARİTA İNŞAAT MÜHENDİSLİK MİMARLIK TARIM OTOMOTİV ENERJİ BİLİŞİM KİRALAMA KALİBRASYON İTH VE İHR LTD.ŞTİ ; adına ithafen kurulan 9 yılı geride bırakarak tecrübeye dayalı istikrarlı büyüme ivmesini sürdürmektedir.

Ana faaliyet alanı olan mühendislik inşaat ve yapı sektöründe; projelerde envarten tedariği,ekip ekipman desteği ile kiralama anlamında sektören ağır olan ekipman fiyatlarında Türkiyede ilk kiralama hizmetini sunan şirket olmuştur. Binalar,tüneller, havalimanları,metro inşaatı,altyapı,içme suyu , karayolları, şehir hastaneleri, köprü , altgeçit vs. gibi yatırım projeleri, yüksek teknolojik binalar, endüstriyel tesisler, çimento fabrikaları, altyapı projeleri, yollar, köprüler, kavşaklar, yüksek katlı binalar, toplu konut projeleri, iş merkezleri, alışveriş merkezleri, hastaneler, okul kompleksleri, apartmanlar, lüks konutlar, villalar, gayrimenkul projelerinde mühendislik faaliyeti gerçekleştiren alanlara ölçüm cihazları tedariği sunmaktadır.LAYCOM HARİTA İNŞAAT MÜHENDİSLİK MİMARLIK TARIM OTOMOTİV ENERJİ BİLİŞİM KİRALAMA KALİBRASYON İTH VE İHR LTD.ŞTİ planlı ve istikrarlı büyüme politikasıyla gelişen ihtiyaçlarını ve müşterilerinin beklentilerini karşılamak için yakın teknoloji takibi , yan sanayi ve hizmet dalları oluşturarak geniş bir faaliyet yelpazesinde hizmet vermek için çaba göstermektedir, Farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketimiz Tarım alanlarında yurt içi iştirakleri bulunan bir yatırım şirketidir. Bu doğrultuda şirketimizin ana prensibi olan dürüstlük ilkesine dayalı olarak gelişen ve değişen dünya standartlarına yakinen takib ederek gelişimine devam etmektedir.


Türkiye'nin en büyük ölçüm cihazları KİRALAMA ve SATIŞ ofisi olarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.   

■ KIRALIK ■
■ GPS CORS RTK ■
■ TOTALSTATİON ■
ihtiyaçlarınız icin bizim ile iletisime gecebilirsiniz. Türkiye'nin her yerine adrese teslim.
Siz degerli sektör mensuplarina daha iyi hizmet vermek adina 7 \ 24 istediginiz her an üstte bulunan GSM numaralarimizdan bizi arayarak daha detayli bilgi alabilirsiniz...
▪︎Uzun Vade Kiralama Avantajları
▪︎Güvenilir Kiralama Hizmeti
 ▪︎Kiralama Sonrası Teknik Destek ve Kurulum
▪︎Elden Teslimat